The Most Interesting Man In The World - unë shpesh nuk e godas topin , por kur e godas  Ia fus shtyllës bosh për bosh me portën dhe të gjithë bien në tok nga të qeshurat (Rei Goga) :P

unë shpesh nuk e godas topin , por kur e godas Ia fus shtyllës bosh për bosh me portën dhe të gjithë bien në tok nga të qeshurat (Rei Goga) :P - The Most Interesting Man In The World

Loading comments…

Comments


More from other memes